Har du en monteringsopgave, som vi kan hjælpe med?

Kontakt os

DUMON har stor erfaring med montering af udestuer og overdækninger

DUMON har gennem sin mangeårige beskæftigelse indenfor montering og renovering af udestuer og terrasseoverdækninger fået en unik erfaring med området.

DUMON er en del af et familieforetagende, som udover DUMON har interesser i DUNORD, der sælger specialdesignede og -fremstillede udestuer, vinterhaver, terrasseoverdækninger, skyde- og foldedøre og meget andet, som relaterer sig til dette område.

DUMON beskæftiger faguddannede tekniske tegnere, murere, tømrere, elektrikere samt selvfølgelig anden arbejdskraft med lang erfaring indenfor monteringsarbejdet.

Når du indgår aftale med DUMON, vil vi kunne påtage os at

udarbejde tegninger til andre entreprenører, for eksempel havearkitekter
udarbejde nødvendige ansøgninger og indhente godkendelser
lave montage eller renovering af din udestue eller overdækning i højeste håndværksmæssige kvalitet
sikre at lovmæssige og tekniske krav samt forskrifter bliver overholdt
sørge for kvalitetskontrol af materialer
føre kontrol med byggeprocessen, også gerne overfor underentreprenører
sikre at byggeriet afsluttes med en afleveringsforretning, som alle parter accepterer.

HVAD HAR VI LAVET TIDLIGERE?

Nedenfor er vist nogle få at de mange hundrede monterings- og renoveringsopgaver, som vi har lavet gennem årene. Har du et projekt i tankerne, som måske ligner et af eksemplerne eller noget helt helt nyt og anderledes, så tøv ikke med at kontakte os. Vores mangeårige erfaring gør, at vi helt sikkert kan hjælpe dig med dit projekt.

Få et tilbud i dag

DUMON er karakteriseret ved solidt håndværk, seriøse tilbud og professionel rådgivning.

Udfyld venligst formularen og send den til os. Hvis du kender projekttype og -budget, må du meget gerne angive disse. Har du billeder, tegninger eller andet materiale, er du meget velkommen til at vedhæfte dem.

    Jeg accepterer, at DUMON registrerer og behandler data i overensstemmelse med Den Europæiske Persondataforordning (GDPR), som udtrykt i selskabets Privacy Policy og at DUMON må kontakte mig på email og tlf.